27 december 2014

Laatste keer 'live' in 2014...

Bijna had ik het gehaald en was er op deze blog eindelijk een Kerst- en Nieuwjaarsperiode voorbijgegaan met alleen maar automatisch gestuurde berichten. Dat zou U allen wellicht te rustig geleken hebben geweest te zijn. Daarom toch maar even een tussendoortje. Er valt immers meer dan genoeg te orakelen. Zo zijn Polo & Pola de voorbije week met 'de hele bende' naar de Dardennen getogen. Naar Rochefort. Onze kids hadden ma en pa naar analogie met de zomerse Turkije-week nog een extra 40 jarig jubileumverblijf aangeboden. We hebben er met z'n allen oprecht van genoten. Wandelen, eten, drinken, babbelen, spellekes, slapen, lezen, bezoekje links, uitstapje rechts. Maar geen tv (wegens stuk) en geen Wifi (wegens geen ondersteuning) en aangezien de 3 en/of 4G toestanden nog maar met Mondtjesmaat aanwezig zijn in onze groep is het een heerlijke detox-week geworden met veel tijd voor elkaar. Tof!!

Ik beperk mij hier tot een gezinsfoto van de oude stam. Blijkbaar niet zo verkeerd, want die kreeg op Facebook als 'gewijzigde' omslagfoto bij onze kids al heel wat 'likes'. Kan ik meteen gebruiken om jullie allemaal een vrolijk/prettig/zalig kerstfeest toe te wensen!
Deze dagen bereikte mij het bericht dat Fons Tobback, een vroegere ploegmakker uit de beginjaren van Esbac Essen, onlangs overleden is. RIP Fons, met veel respect en goede herinneringen  - zij het uit ver vervlogen tijden (eind jaren '60). En zo gaat het steeds sneller, en kom ik toch weer bij het basketbal terecht. 'Ons klein' en haar broer beleven op dit moment samen met 'ons' Joke hun zoveelste GameTime BasketballCamp. En kijk eens hieronder in welke idyllische omstandigheden dat plaatsvindt. De buitenterreinen zijn niet in gebruik, maar bieden wel een schitterend uitzicht en bovendien de gelegenheid om iedereen hét allerbeste toe te wensen voor 2015!!

En vanaf morgen dus weer op automatische piloot voor de laatste vier foto's van de TOP 12. Enjoy!

Marco Polo

Geen opmerkingen: