16 juni 2014

Bijna over, bijna out...

Het leek er even op dat...
Wat zeg ik?
Het had er heel lang de allergrootste schijn van dat...
Neen, dit moet beter kunnen.
Er groeide bij Uw verslaggevende en vaak koeterwaals spuiende 'correspondent ter plaatse' een sterk vermoeden dat... het wel eens afgelopen zou kunnen zijn met deze Marco Polo-blog. Sinds de laatste bijdrage, die al dateert van eind mei, was er blijkbaar geen reden meer om nog iets uit de blogmouw te schudden, al helemaal ontbrak de drang tot het weven van een web en bovendien was de goesting zoek om nog enige regelmaat te houden bij het eventueel publiceren van de alhier doorgaans geventileerde lapzwanzerij. Voilà, dat is eruit en het staat er eindelijk nog eens op. Misschien bestaat er dan toch nog een sprankel hoop op een verlengd bestaan van deze 'mededelingen'. De voorbije twee weken bracht ik in een hoge staat van toeristische onledigheid door in Andalusië. La Pola had een schitterende rondreis uitgestippeld en in combinatie met een midweek professioneel 'nixen' op uitnodiging van Bea M. werd het een overheerlijke beleving. Foto's volgen later. U kan ze ook komen bekijken tijdens een of andere voetbalmatch waar niks aan te zien noch bij te beleven valt, want daarvan gaat U er de komende weken een heleboel moeten doorstaan. Wegzappen of een goeie dvd/video insteken is dan de boodschap. Bij toch een betere wedstrijd kan U de mute-functie inschakelen om gespaard te blijven van een Raeskallende commentaarstem op Canvas en om een al te zeer met zichzelf ingenomen studiopresentator te ontwijken moet U toch maar zappen naar een buitenlandse zender. Liever nog Vanoudcapelle dan een door zichzelf tot sportpaus gekroonde Vannieuwkerke.

Natuurlijk moet heer Polo er nog even inkomen: net zoals de heropgepikte blogdraad nog tijdelijk stroef gaat aanvoelen, zo zal ook het volgen van de WK-esbattementen in het begin niet echt van harte gaan. Wellicht betert dat als onze Rode Brigade in actie komt. Nog even afwachten dus...

Marco Polo

1 opmerking:

Nonkel Fons in Wroclaw zei

Oef, 20 dagen zonder Nieuws van Marco Polo... Maar goed, voor ėén keer vergeven we dat. Al volg ik heer Polo graag op zijn vakanties. Ik kan vannacht weer rustig slapen.