02 januari 2014

Here we go again...

Bent U de feesten goed doorgekomen? Was de vreugd' en de deugd' navenant, en konden zij opwegen tegen de eventueel opgelopen schade en/of averij? Het maakt allemaal niet zo gek veel uit als ik hier mijn oprechte wensen nog maar eens mag lozen en U in de eerste plaats een gezond 2014 mag toedenken met daarbij nog wat blije momenten, waardevolle ervaringen en een hele resem geslaagde ondernemingen en uitgekomen dromen. Meer moet dat volgens ondergetekende helemaal niet zijn, en dus stuur ik U samen met La Pola onderstaande prent met bijhorende (ver)wens(ing)en...

Wij wensen U
een 5 sterren-Kerst
een fantastisch Nieuwjaar
en een voorspoedig 2014

Het zou geen Mededeling van Marco Polo zijn als we niet meteen zouden overgaan tot de orde van de dag. Aangezien de publicatie van de TOP 12 in willekeurige volgorde gebeurde en er van mijnentwege geen waardering aan het moment van verschijnen gekoppeld was moet ik mij wel beroepen op andere gegevens om, als dat al nodig mocht zijn, de absolute nummer één bekend te maken. Gedisciplineerd volkje als jullie zijn, stellen mijn bloglezers, -innen en -essen meestal geen moeilijk vragen. En toch wil ik mij op het eventuele voorbereiden: welke prent genoot de voorkeur en hoe kan ik dat meten?
Blijkbaar zat iedereen wat te wachten op de start van de reeks en dus ging de eerste publicatie met de meeste aandacht lopen: foto 12 werd 60 keer bekeken, wat niet weinig is in dit specifieke marktsegment, U mag ook niche zeggen, en prijkt dus afgetekend aan de kop van het klassement.

Ere wie ere toekomt: hierboven staat ie nog eens te blinken, en zo weet U ineens ook weer waar het in die eerste foto over ging. Noem dit gerust een recyclage-start van 2014. Voor de rest wens ik U, de Uwen én de Hunnen het allerbeste toe!

Marco Polo

1 opmerking:

pericles zei

Met dank voor de wensen en "boomerang-sportman" die ik (geworden) ben, zend ik deze met veel plezier en vooral veel gezondheid naar jou, jouw echtgenote en familie terug. Tevens met de hoop nog lang te mogen genieten van woord en beeld uit de Dogestad.