05 december 2013

Gewoon Buiten...

Reden we zondag nog 200 km - oftewel tweehonderdduizend meter - noordwaarts om in een 'Nieuwe Wildernis' getuige te zijn van een buitengewoon spektakel, dan volstonden 200 enkelvoudige meters om twee dagen later dit exemplaar diep in de bevallige ogen te kijken.

 
Zoals U weet ligt mijn stulpje op zéér korte wandelafstand van het natuurdomein 'Hobokense Polder'. Bij regelmaat gaan Polo & Pola zich aldaar vertreden teneinde een frisse neus te halen, de dagdagelijkse beslommeringen te vergeten en/of tussentijds een daguerreotypisch oefenmoment in te lassen. En dan gebeurt het dat paard en mens letterlijk 'mekaars pad kruisen'.

De tijd staat dan even stil, en als ook Uw portrettentrekkende dienaar op de wandelrem gaat staan komt er uitgebreid ruimte in zijn sowieso zeer rekbare dagplanning om over te gaan tot het schieten van close-up's en andere prenten. Wat en hoe er wordt vastgelegd is in hoge mate afhankelijk van het model. Bijknippen en een beetje  bewerken kan, indien nodig of wenselijk, thuis op de pc nog gebeuren. Deze liet zich alvast, ook zonder aandrang, van haar meest verleidelijke kant zien.

 Gewoon buiten kan dus ook buitengewoon intressant zijn.
We want more! Ook al is dat 'less'...

Marco Polo

Geen opmerkingen: