10 maart 2010

100 push-ups for one bra...

De bladspiegel-babes van Koen Meulenaere in Knack zijn niet alleen ende doorgaans het aanschouwen waard, maar voeden ook af en toe mijn inspiratie. Deze week is Isabeli Fontana aan de beurt. Tot voor enkele uren een onbekende voor mij, maar dat veranderde al snel toen ik haar op pagina 109 heel kordaat mijn geesteswereld zag binnen stappen. Deze Braziliaanse brunette mag er zijn, en dat vinden ze ook bij Google: het intikken van haar naam levert binnen een fractie van een seconde 834.000 resultaten op en tussen de foto's zit meer dan bruikbaar materiaal.

Mits wat constructief denken valt er ook zeer leerrijke materie te rapen. Tussen de foto's zijn er enkele uit de dsquared-collectie waarop la Fontana de ultieme push-up bra showt, terwijl ik nu net uit het zeer ruime fotobestand geleerd heb dat deze schoonheid ook best zonder push-up mag gezien worden.
Dat maakt natuurlijk de zaak niet van haar mannelijke collega's die af en toe met haar op het schavot moeten: om dezelfde lijn te lopen en een dito pakje op te houden zit Antonio aan een regime van minstens 100 push-ups per dag...

Marco Polo

Geen opmerkingen: