16 februari 2010

Post-Valentijn post...

Valentijn was maar net achter de rug toen ik vernam dat Dirk in alle rust maar definitief uit Diest was heengereden.
Bij ons laatste bezoek in januari was het contact al moeilijker dan een maand voordien, en hij had ondertussen zelf beslist om wat hem nog restte in de wachtstand te zetten en de boel de boel te laten. Toch weer heel moeilijk om te aanvaarden, maar ik heb geleerd dat dit alles veel met geluk of ongeluk te maken heeft, het lot of het noodlot, met elk huisje en z'n kruisje.
Niets aan te doen...
Zondag gaan we met z'n allen herinneringen ophalen aan hoe het was om met hem in het basketwereldje te vertoeven. Dat wordt vast een heel verhaal waarin ik m'n eigen plaats nog eens goed moet observeren en evalueren. Komt er nog een vervolg??

Kort op de bal en een mooi vervolg op Valentijn waren voor mij alleszins de zeven Pito-roosjes die Chantal mij vorige zaterdag namens haarzelf, de directie, Kathleen, Marleen, Dany en zelfs een paar anonieme "gulle" grieten mocht overhandigen.
Waar heb ik dat verdiend??
Ze wensen mij het beste, danken voor een prettige noot, denken af en toe aan mij of doen het gewoon "zomaar".
Hartelijk dank!! De roosjes hebben een ereplaats in de eetkamer en kleuren mijn extra lange Krokusvakantie.

Voorts klinkt tegenwoordig hier in huis regelmatig een partij barokmuziek. In uitgesteld relais is "onze" Guy vorige week een laat Kerstcadeau komen afgeven:
200 jaar muziek in Versailles.
Meer dan 40 componisten van Lodewijk XIII tot Lodewijk XVI: Boesset, Lully, Charpentier, Marais, Couperin, Lalande, Rameau, Mondonville, Campra, Grétry...

Ik kan er best van genieten, en zoals U op deze prent ziet is nu ook de zon weer af en toe van de partij. Mooi meegenomen!!
Alles helpt om mijn dagen te kleuren...
Bedankt Guy: iets later, maar qua timing niet te evenaren!

Marco Polo

2 opmerkingen:

peterpignans zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
peterpignans zei

Nog eens proberen, en dan opletten dat de "m" er wel bij is nu !

Enjoy ! was mijn eerste idee. Maar het mocht ook in 't Latijn - en Carpe Diem vat het dan allemaal samen.