08 september 2009

Belgian Open 2009

't Was misschien niet de mooiste match, maar Wicky deed het toch maar weer gisteravond. Nadat Clijsters de avond voordien in een nooit eerder vertoonde 6-0, 0-6 en daarna een beklijvende 6-4 had afgerekend met Serena Williams kwam gisteren "la Wickmayer" aan de beurt. Heel vlotte start, maar daarna weggespeeld in de eerste set: 6-4. Sterk weerwerk in de tweede set en 1-1 na een zwaar bevochten 4-6. In de derde set trok Yanina uiteindelijk aan het langste eind en won 5-7 en de match met 1-2.
De twee overgebleven Belgische meisjes stootten door naar de kwartfinales. Bangelijk, niet...??!


Daar horen zeker een koppel fors gebalde vuistjes bij...
Ondertussen is Clijsters al doorgewalst naar de laatste vier.
We gaan nog niet zweven, maar stel U voor dat Wickmayer daar morgen ook in zou slagen... Dan kan Justine beter gaan resideren in de Franse Alpen en blijven skiën tot ze blauw ziet!!

Hier te lande hebben we vandaag genoten van een onvervalste nazomerdag: een ochtendlijke net niet meer volle maan tussen de schapewolkjes, daarna veel blauwe lucht, voortdurend warme zuidenwind en na de middag zo'n 30 graden Celsius.

Hét moment om nog eens een BBQ aan te steken voor een stukje vis, een kippebout en wat ribbekes... en daarbij een kubusje rood soldaat te maken op het terras.

Lang leve het lange weekend... !!!

Marco Polo

1 opmerking:

peterpignans zei

En lang leve het kubusje ...