04 augustus 2009

Eind goed, en pas halfweg...

Het moest er natuurlijk en uiteindelijk toch eens van komen:
Uw aller Marco is terug aangespoeld in de Graspolderlaan en ook la Pola heeft, deze keer gezond en wel en met een ongeschonden achtersteven, de thuishaven bereikt. Na exact één maand uithuizigheid meld ik mij alhier weer aan om geheel en al opgemonterd en uitgerust de tweede helft van de zomerse schoolvakantie aan te vatten. Over wat daar aan vooraf ging zal ik het later wel eens hebben in de komende publicaties.
Vooreerst is het mij een ware eer, een groot genoegen en een opperste voorrecht om al diegenen te bedanken die mij er via deze blog, een e-mail, een virtuele kaart, het Facebook-kanaal, een sms-ke of een mobiel belleke aan herinnerd hebben dat de tijd ongenadig doortikt en ik aldus de kaap van 58 heb gerond. Bedankt!! Ik doe vanaf nu mijn best om die gepriemde 59 te halen!
Nog vier weken resten er mij van deze heerlijke zomerpauze en ik ga mijn best doen om alleen leuke dingen aan bod te laten komen. Voorlopig kan het natuurlijk niet stuk: de hele reis mooi weer gehad, en dan kom je thuis... en ligt er hier ook nog een hogedrukgebied op je te wachten. Het uitladen, de was & de plas, het reinigen van de campingbenodigdheden, het opfrissen en opnieuw inpakken van tent en toebehoren, de eerste tuinklussen ter plekke... het verloopt allemaal in een langzaam rustig-aan tempo, zo zuiders als we het de voorbije weken gewoon waren.
De BaseCamp Mendoza IV heeft het voor het derde jaar op rij weer prima gedaan. Om U een idee te geven pik ik er één locatie uit:

in Agüero stonden we onder de Mallos, een geïsoleerde rotsformatie die het dorp aan de voet en de hele vallei ervoor domineert. Prachtige plek... en dat was nog maar het begin!!
In de volgende bijdragen zal ik U met Mondtjes-maat meer beelden en informatie toespelen over het verloop van deze trip.
Voorlopig moet U het hiermee doen.
Ik schenk mij nu een Duveltje in en bekijk welke komkommers hier tegenwoordig het nieuws halen...

Marco Polo

1 opmerking:

peterpignans zei

Nee toch, heb je daar Duvel gevonden ?

Grtz !