21 juni 2009

We gaan ervoor...

Hier is ie dan weer: 21 juni of de dag van het zomersolstitium.
De zomerzonnewende, alle heksen paraat en de vreugdevuren aangestoken!! Steven & Elke hadden de vooravond van deze "heidense feestdag" uitgekozen om hun trouwpartij te vieren.
Vlak bij "den Doel"....

In 't kerkse van Kallo gaven ze elkaar na 11 lange jaren "flikflooien met elkaar" dan toch het christelijke ja-woord: "Ja, héél graag..."

We mochten er twee keer bij zijn: 's morgens met veel en heel jong geweld en 's avonds met een grote bende vrienden en vriendinnen. Heel wat bekenden onder de aanwezigen, zodat we er een gezellige boel van hebben gemaakt. Lekker eten, zeker genoeg drank en ambiance à volonté !! Ook de lokatie op zich mocht er zijn: Theatercafé De Gekke Haan in Kallo is een leuke plek om uit de bol te gaan. Het nachtelijk vertier laat natuurlijk zijn sporen na bij deze oude krijger en dus duurde het vandaag een hele tijd voor ik besefte dat we aan de astronomische zomer beginnen.
Het weer valt mee, zeker als ik rekening houd met de uitgebrachte voorspellingen. Mij hoor je dus niet klagen.
Verder bereid ik mij voor op de laatste volle(!!?) schoolweek.
Ook hierin vallen nog een etentje thuis met visite om bij te babbelen, een eetfestijn op verplaatsing, een party en een BBQ-reünie. Of is het een reüniaanse BBQ???
Ondertussen telt La Pola haar allerlaatste schooldagen af en tekent zij de vakantieroute uit. 't Ziet er dus allemaal prima uit en ik hoop dan ook dat het zó mag worden.
We gaan ervoor!!

Marco Polo

1 opmerking:

peterpignans zei

En wij, wij duimen voort !